Værksted

Værksted

Det handler om tillid og service
Vilsen Biler er en familiejet virksomhed som har mere end 50 års erfaring og mange trofaste kunder. Vores tekniske udstyr og vores viden bliver konstant opdateret, så vi kan yde din bil den bedste service. Vi udfører også airconditionservice og forureningstests samt laver bremsekraftsudmålinger – alt for at sikre, at din bil lever op til foreskrifterne for bilmærket/modellen.

For at sikre dig tryghed i vores samarbejde, tilbyder vi dig som kunde, at du sammen med vores værkfører gennemgår bilen for at konstatere omfanget af reparationsarbejdet, inden vi tager hul på opgaven. Således får du mulighed for at aftale, hvilke reparationer der skal udføres – og du får et prisoverslag på de aftalte reparationer.

Fabriksgaranti
Når det gælder serviceeftersyn og værkstedsarbejde på din nyere bil er din fabriksgaranti dækket ind, når din bil kommer på værksted hos os. Vi står fuldt inde for kvaliteten af vores arbejde og de forbrugte reservedele, og dermed er der stadig fuld fabriksgaranti, selvom du sparer ca. 30%.

Hos os afregnes der kun efter forbrugt tid til en fast lav timepris.

Aflevering af bil til service eller reparation
Du kan trygt aflevere din bil hos Vilsen Biler uden for åbningstid, hvis det passer dig bedst. Aflevering af nøgle sker gennem et nøgleindkast til en forsikringsgodkendt nøgleboks, så du kan aflevere din bil på vej til eller fra arbejde – når som helst det passer dig bedst.