AutoMester ServiceSikring

AutoMester ServiceSikring

Træt af uforudsete værkstedsregninger? Med en AutoMester ServiceSikring kan vi ikke bare reparere din bil, vi kan også betale regningen. AutoMester ServiceSikring dækker op til 10.000 kr. pr reparation.

En god handel for begge parter er afgørende for os. Når du køber bil hos Vilsen Biler får du alle muligheder for at opleve denne gode handel. 

Automester værksted
Som medlem af Automesterkæden kan vi tilbyde dig at oprette en forsikring mod svigt og fejl på bilens elektriske og mekaniske system. Hvor købeloven er godt dækkende det første halve år, er ServiceSikring fra Automester gældende 1 år fra leveringsdagen. Det er en forsikring mod uforudsete fejl og nedbrud, der gælder i ét år med mulighed for at forlænge perioden. Se evt. mere om forsikringsdækning og vilkår påwww.automester.dk . 

Hvis der mod forventning skulle opstå en fejl ved bilen, så kan opgaven løses hos det nærmeste Automester værksted. Derved behøver du ikke at levere bilen på vores værksted, du vælger simpelthen det nærmeste Automester værksted.. På denne måde kan vi tilbyde bedst mulig service og tryghed, når du handler bil hos os – selv om du bor i den anden ende af landet.

For kun kr. 1590,- kan du få følgende fordele ved at tegne ServiceSikring på den bil, du køber hos os:

• Du kan få udført alle reparationer på et af Automester’s 350 værksteder, der er fordelt over hele landet
• Ingen selvrisiko 
• Elektrisk og mekanisk dækning i 1 år
• Forsikringen kan forlænges op til 10 år
• Hvis du får brug for at gøre din forsikring gældende, kontakter du dit nærmeste Automester værksted og fortæller, at du har ServiceSikring – så klarer vi resten!